Norsk English

Bob Dylan på nynorsk: Tom Roger Aadland - Blondt i blondt

Kunsthuset Kabuso

17.02.2017 19.30

Tom Roger Aadland tolkar Dylan på utmerka vis - i Kabuso fredag 17. februar!

>>>BILLETTAR FINN DU HER 

Tom Roger Aadland - vokal, gitar

Aadland sine Dylan-gjendiktingar på nynorsk har fått entusiasmen til å bobla blant kritikarane - og dette gjeld ikkje minst det nye albumet Blondt i blondt (Blonde on Blonde) utgitt i 2016. Aadland er rockepoet og er artist, komponist og tekstforfattar og komponist. Omtalane av arbeidet hans er i særklasse:  

«Av og til kommer det skiver som tar pusten fra deg, rett og slett fordi de er så intense og vakre. Dette var en slik opplevelse for meg… Jeg ble helt satt ut av hvor gjennomført vakkert, respektfullt og fint Tom Roger Aadland skulle få til  'Blondt i blondt'… Han klarer altså mesterstykket å gi enda mer nærhet til disse sangene på nynorsk… gjennomført flotte saker»
Finn-Ulrik Berntsen, NRK P1 Norsk på norsk 6/6


«Personlige gjendiktinger av Bob Dylan, kledd i en musikalsk drakt som ikke står tilbake for mesteren selv»

Bergensmagasinet 5/6

«Aadland klarer med utgangspunkt i originalen til Dylan og en suveren oversetterpenn, det lille mesterstykket det er å gjøre disse låtene på nynorsk interessante for de aller fleste…Albumet er ikke bare en triumfferd i oversettelse av tekstene, men også musikalsk er det blitt gjort en fantastisk jobb»
Jan Eiesland, MusikkbloggenLes, lytt og sjå videoar her 


>>>BILLETTAR HER 
Foto: Edgar G. Bachel