Norsk English

Utstillingsopning: Vestlandsutstillinga 2017

Kunsthuset Kabuso

14.01.2017 13.30

Kabuso er fyrste visningstad for Vestlandsutstillinga 2017: "Hvor har vi vært?". Laurdag 14. januar klokka 13.30 opnar utstillinga.

Program for dagen i Kabuso

08.10: Visning i Hardanger Skyspace (soloppgang)
13.30 Opning av Vestlandsutstillinga 2017: "Hvor har vi vært?"
16.00 Visning i Hardanger Skyspace (solnedgang)
18.00 Nyttårskonsert: Finn Erix og Birgitte Bakke (utseld!)

er det noen som vet
hvilken retning det er
hvor langt det er igjen
eller hvor vi har vært*

Tema som økologi og menneskeleg atferd er gjennomgåande i Vestlandsutstillinga 2017. Utstillinga legg til rette for refleksjon kring menneskeleg interaksjon med miljøet i fortid, notid og mogeleg framtid. Kvar har mennesket gått? Kva har vi etterlat oss?

 

Deltakande kunstnarar: 

Per Tore Barmen (H), Else Karin Tysse Bysheim (H), Susanne Steen Christensen (R), Vania Cunha (MR), Petra Dalström (H), Aud Marit Skarrebo Holmen (SF), Simone Hooymans (H), Simon Kjær (R), Kristin Kvalvik (MR), Karen Helga Maurstig (SF), Rune Werner Molnes (H), Daniel Persson (H), Kirsti Prøis (R), David A. Rios (H), Anne Helen Robberstad (R), Nina Skarsbø (H), Ingrid Toogood (R)