Norsk English

Folk: Erlend Viken Trio

Konsertsalen, Kabuso

04.09.2014 19.00

Gå ikkje glipp av krutt-trioen til felespelar Erlend Viken i Kabuso torsdag 4. september kl 19! Gitar og cello i samspel med fele gjev lyttaren ei rå oppleving basert på norsk trad.musikk - og er også inspirert av m.a. afrikansk orkenblues og amerikansk old-time music. 

Erlend Viken Trio er: 
Erlend Viken - fele
Juhani Silvola - gitar
Jonas Beckman - cello 
Trioen turnerar aktivt i Norge og utlandet og har gjennom sine energiske konsertopptredingar skaffa seg mange tilhengjarar på tvers av sjangergrensene. I februar 2014 gav trioen ut albumet Frie Tøyler som m.a. har vorte omtala som "folkemusikkårets mest spennende album".
Omtalar av Frie Tøyler:

Frie _tøyler _storMusikarane i trioen er elles kjende frå samansetningar som
Highasakite, Frikar Dance Company, Earlybird Stringband, Adjágas, OnklP, Mats Berglund Trio. 
Sjå og høyr Erlend Viken Trio her: Etterdagen - på YouTube Eldegard - YouTube

Erlend -Viken -Trio