Norsk English

Vestlandsutstillinga 2014 - Den enes brød en annens død

Kunsthuset Kabuso

08.11.2014 14.30 til 07.12.2014 16.00

Oppdatera deg på kva som skjer på kunstfronten på Vestlandet? Kabuso er einaste visningsstad i Hordaland også i 2014. Tema for året er individ og fellesskap. Visningsperiode: 8. november - 7. desember. 

Deltakande kunstnarar:

Audar Kantun & Marthe Elise Stramrud, Bettina Hvidevold Hystad & Simon Torssell Lerin, Bjørn-Henrik Lybeck, Bjørn Venø, Cameron MacLeod, Camilla Haukedal, Cato Løland, Ellen Henriette Suhrke & Hilde Skevik, Gitte Sætre, Ingeborg Kvame, Johannes Høie, Johnny Herbert, Kent Fonn Skåre, Kristen Veste Rønnevik, Kristin Austreid, Kristina Kvalvik, Lena Katrine & Heidi-Anett, Linda Larsen, Maren Juell Kristensen og Tove Kommedal.
 

Kunstnarisk leiar: Lars Sture